Tentang Kami

Kami Senang Melayan Anda

KAMI INGIN MENJELASKAN DESTINASI MINANGKABAU KEPADA ANDA

Dimana kami merupakan Syarikat Agensi Pelancongan, Perkhidmatan yang kami tawarkan adalah Sewa Kereta, Pakej Percutian dan Voucher Hotel terpercaya khususnya dekat Padang Bukittinggi Sumatera Barat Indonesia. Usaha ini kami kerjakan sudah 10 tahun lamanya, dari hari ke hari usaha yang kami kerjakan ini semakin lama semakin berjaya. Dengan masa 10 tahun kami rasa pengalaman dan kinerja tim kami sangat tinggi, kami sangat profesional dalam memberi pelayanan atau servis ke semua pelanggan kami. Dengan sepenuh hati, sopan dan mesra kami akan memberikan pelayanan yang maksima dan kami akan selalu berusaha untuk mejadi pilihan yang terbaik untuk anda.

Masjid Raya Sumbar

Ketahui Segalanya Tentang Minangkabau

Tentu dengan kereta yang bersih dan harum akan menambah suasana yang nyaman saat tetamu menikmati masa melancong ke padang bukittinggi. Untuk menunjang kinerja syarikat/kompany yang lebih baik kami memiliki tim yang akrab dan sangat profesional, tour guide dan pemandu yang ramah dan mesra dalam memberikan pelayanan kepada calon tetamu. Serta tim pemandu yang ramah, sopan, pilihan yang salah dalam memandu kenderaaan. Karena dalam memilih pemandu, syarikat kami menyeleksi dengan baik sesuai standar aturan syarikat, jadi tour guide dan pemandu kami adalah orang-orang berpengalaman dan handal dalam pelayanan dan memandu. Kami pastikan perjalanan anda akan sangat menyenangkan bersama dengan pemandu kami.

Inilah Hasrat Kami

Pelbagai jenis kenderaan yang kami sediakan untuk pelanggan, jadi bisa memilih sesuai yang anda kehendaki, ada yang berkapasiti kecil, sedang dan besar. Adapun jenis kenderaan kami seperti toyota avanza veloz, kijang new innova, innova reborn, toyota alphard, toyota fortuner, toyota camry, van isuzu elf short/ long, toyota hiace commuter, kia travello, bas persiaran dan masih banyak lagi lainnya. Semua kenderaan yang kami miliki kondisinya ciri mode terbaru dan selesa karena selalu mendapatkan perawatan rutin dan berkala di station/bengkel.

Dibuat Hanya Untuk Anda

Kami Menyediakan Lawatan Khas
Dan Event Di Sumatera Barat.

Dan sudah banyak juga pelanggan yang menggunakan jasa perkhidmatan kami, terutama yang menggunakan Pakej Percutian ke Padang Bukittinggi Indonesia dan Pelbagai Sewa Kereta. Banyak Pelanggan yang kami layani seperti keluarga kecil,  rombongan, trip Syarikat, dan masih banyak lagi lainnya. Selain itu kami pastikan kereta dalam keadaan selesa dan harum sebelum di gunakan, karena setiap kereta yang di gunakan oleh tamu dan kereta kembali ke poll office pasti langsung dibasuh dengan bersih.

Orang Hebat. Lawatan Menakjubkan. Minangkabau yang indah.

Kami senantiasa hadir dalam percutian indah anda

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lanjut, sila hubungi kami. Kami akan menjawab sebarang pertanyaan anda. Suatu kehormatan bagi kami Khasanah Minang Holiday dapat melayani costumer dan partner serta sebagai rakan kerja kami.

Untuk masalah kadar sewa kereta di syarikat kami, kami memberikan harga yang murah dan berbaloi dan terjangkau oleh siapapun. Untuk setiap kenderaan, harga yang kami tawarkan berbeza beza ini sesuai dengan jenis kereta yang mahu disewa, anda bisa melihat langsung di menu website, atau bisa menghubungi ke talian nombor yang sudah kami sediakan. Kami akan secepat mungkin menjawab tempahan atau pertanyaan anda mengenai perkhidmatan kami, dan kami akan merujukan jenis kereta apa yang sesuai dengan kebutuhan anda. Jangan risau untuk menggunakan perkhidmatan dengan kami, kami berusaha memberikan servis yang terbaik untuk perjalanan anda agar lebih seronok dan menyenangkan selama di Padang Bukittinggi Indonesia.

Syarikat kami menyediakan banyak jenis pakej lawatan dekat Padang dan Bukittinggi. Pakej pelancongan kami termasuk Padang,Bukittinggi, Batusangkar, Payakumbuh dan semua kawasan Sumatera Barat Indonesia. Pakej pelancongan kami adalah termurah bagi penerbangan dan Visa atau bayaran lain.

Kami menawarkan pelbagai jenis pelangon pakej percutian, voucher hotel dan sewa kereta dekat Padang Bukittinggi dengan harga yang berpatutan dan menarik. Jika anda adalah pertama kali melancong, ejen kami yang berpengalaman juga boleh membantu anda dalam merancang perjalanan anda.

Khasanah Minang Holiday terletak Bandar Padang sebagai pusat ibu negri dari provinsi Sumatera Barat Indonesia, kami memilih lokasi ini karena laluan atau akses terdekat kedatangan pelancong dalam negara maupun luar negara ialah Minangkabau Airport yang mana pada saat ini terletak di bandar Padang.

office locations

Komplek Harmoni Blok E No. 26
Dadok Tunggul Hitam Koto Tangah Padang
Sumatera Barat - Indonesia