Perkhidmatan Sewa Van Toyota Hiace Padang Bukittinggi

Perkhidmatan Sewa Van Toyota Hiace Padang Bukittinggi adalah jenis kereta yang terbaik untuk anda dan family. Anda memerlukan sewa kenderaan untuk percutian bersama keluarga? Sedang nak mencari jenis transport sewa kereta apa yang cocok sesuai selera dan nyaman guna melancong ke padang bukittinggi Indonesia?

Untuk jenis kereta yang terbaik untuk anda dan family, saya rujukan jenis Van Toyota Hiace Commuter sebagai pilihan yang patut anda gunakan ataupun disewa. Tapi untuk kadar sewa yang sesuai dengan kewangan anda, dimana tempat sewa nya ??Syarikat kami menawarkan sewa van toyota hiace yang murah di Padang Bukittinggi Indonesia.

Anda boleh mendapatkan semua maklumat mengenai kenderaan ini. Walau bagaimanapun, ini dapat membantu anda melihat terlebih dahulu beberapa maklumat mengenai kenderaan ini. Semoga dapat menjadi masukan yang berguna sebelum anda membuat pilihan.

Perkhidmatan Sewa Van Toyota Hiace Padang Bukittinggi dan alasannya.

Alasan ini bukan sertamerta kami memberikannya, karena kami bisa memperhatikan persentase minat sewa jenis van toyota hiace ini. Terutama perbezaan dengan jenis kenderaan persiaran yang sekelas.

Berikut beberapa alasannya :

1. Kapasiti luas dan lapang

 • berkapasiti hingga 15 bangku penumpang
 • Kapasiti ideal yang kami rujukan untuk anda, maksimal 14 orang saja untuk trip perjalanan pendek. Walaupun secara denah bangku bisa di plot hingga 15 orang.
 • Sehingga sangat cocok untuk membawa keluarga besar dan kumpulan sebanyak 1 hingga 2 keluarga.

2. Mode Dinamik

Dengan mode desain body kenderaan yang terbaru tidak kelihatan kesan sebuah kenderaan umum. Masih bisa digolongkan dengan kendaraan awam tapi yang bisa menampung penumpang banyak.

3. Ciri Terbaru

 • Setiap desain dan ciri terbaru yang sangat eklusif, membuat kenyamanan suspensi dan hempasan tidak terasa diwaktu anda didalam kenderaan selama mengikuti perjalanan ke padang bukittinggi.
 • Pintu sliding yang lebar, mempermudah laluan penumpang untuk keluar dan masuk ke dalam kereta.

4. Bahagian dalaman yang elegan dan menawan

 • interior/bahagian dalam van toyota hiace
 • Interior kedap yang anti berisik,sebuah sentuhan perbezaan yang membuat setiap penumpang betah di dalamnya. Suara enjin/mesin menjadi terdengar begitu halus, bahkan anti suara juga dari berisiknya kendaraan diluar.
 • Memilki kabin yang lumayan tinggi, cukup membuat penumpang senantiasa untuk berdiri. Sehingga memudahkan kita untuk berlalu lalang pindah antar bangku.

5. Pembentukan Keluarga yang Ideal

Jarak bangku yang sangat lapang,sehingga penumpang bisa lebih santai. Terutama saat duduk dan istirahat, lutut anda akan lebih terasa nyaman karena jaraknya tidak terlalu sempit dibandingkan dengan kereta sejenis yang lainnya.

Perkhidmatan Sewa Van Toyota Hiace Padang Bukittinggi

Alasan Kerana Memilih Van Toyota Hice untuk Transport Perjalanan

 • Jenis Van Coaster dari Toyota ini adalah jenis terobosan yang superior kelas minivan. Jadi kendaraan yang bisa mengangkut penumpang banyak, namun memilki kelas yang ekslusif.
 • Jadi setiap kenderaan yang disiapkan berarti bukan kenderaan sudah tua atau usia lama. Sebab memang toyota haice ini adalah ciri product terbaru yang diluncurkan dari Astra Group Corp.
 • Dari fitur yang terdapat di dalam kabin hingga bentuk body kenderaan yang sangat elegan. Akan menimbukan kesan berkelas bagi setiap penumpang didalamnya.
 • Suara getaran enjin/mesin hampir tidak terasa dan aselerasi bantingan atau suspensi yang lembut bisa dirasakan semasa didalam kenderaan. Sehingga akan selalu menjaga anda dalam kenyamanan selama menempuh perjalanan.
 • Keluaran kilang ternama, dimana memilki pelayanan dan kualiti yang sudah tidak diragukan lagi. Terutama dalam pasal fasiliti penunjang enjin/permesinan, baik itu perawatan atau perbaikan.
 • Bengkel yang banyak keberadaannya disetiap bandar/kota, akan mempermudah pengelola/pemilik guna service berkala kenderaan demi memberikan performa pelayanan yang memuaskan dan mesra kepada costumer apa bila mesin selalu dalam keadaan yang optima.

Kata Akhir

Itulah Perkhidmatan Sewa Van Toyota Hiace Padang Bukittinggi yang kami cadangkan semoga dapat membantu anda menentukan pilihan yang betul bersama kami.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Telegram
Khasanah Minang

Khasanah Minang