Dsiclaimer

Penafian untuk Khasanah Minang Holiday

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai pertanyaan mengenai penafian laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di [email protected].

Penafian untuk Khasanah Minang

Semua maklumat di laman web ini – https://www.khasanahminang.com/ – diterbitkan dengan suci hati dan hanya untuk tujuan maklumat umum. Khasanah Minang tidak memberikan jaminan mengenai kelengkapan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Segala tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman web ini (Khasanah Minang), adalah risiko anda sendiri. Khasanah Minang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh mengunjungi laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luaran tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan terhadap kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menunjukkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik dan kandungan laman web boleh berubah tanpa pemberitahuan dan mungkin berlaku sebelum kita berpeluang membuang pautan yang mungkin ‘buruk’.

Perlu diketahui juga bahawa semasa anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang di luar kawalan kami. Pastikan untuk memeriksa Dasar Privasi laman web ini dan juga “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum terlibat dalam perniagaan atau memuat naik maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini menyetujui penafian kami dan bersetuju dengan syaratnya.

Kemas kini

Sekiranya kami mengemas kini, mengubah atau membuat perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.